Locatie

Showroom
Diemerparklaan 54
1087 GM Amsterdam

info@theliquidcollection.nl
0683254044

Over The Liquid Collection

The Liquid Collection is al zeer geruime tijd specialist in het leveren en aanbrengen van kwalitatieve design gietvloersystemen. Wij adviseren onze klanten niet alleen over de vloer die het beste bij hun wensen en behoeften past, maar zorgen er vervolgens ook voor dat deze vloer wordt gelegd en conform afspraken wordt opgeleverd.
Bij ons staat de kwaliteit van de gietvloersystemen voorop. Dergelijke gietvloersystemen zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, maar ook kwaliteiten. Dit zorgt ervoor dat het lastig wordt om een keuze te maken.
Wij bieden voor al onze gietvloersystemen één kwaliteit aan: de geheel UV bestendige gietvloer.

Woningmarkt en zakelijke markt

Wij richten ons niet enkel op de woningmarkt, maar hebben ook veel klanten in het zakelijke segment.
Dit betekent dat er grote verschillen zijn qua eisen. Hier houden wij bij The Liquid Collection altijd rekening mee. Het aanbrengen van waterdicht naadloze wanden, als vloersystemen doen wij met de grootste zorgvuldigheid en beste service.

Prijzen

Het afgeven van een standaard prijs voor gietvloersystemen is erg lastig. De prijs is namelijk afhankelijk van vele factoren. Denk hierbij aan: de keuze van het materiaal, het aantal m2 etc. Wanneer u een gespecifieerde offerte wenst te ontvangen, kunt u deze aanvragen via ons offerteaanvraagformulier. U ontvangt vervolgens per mail vrijblijvend een offerte op maat.

Breng een bezoek aan onze showroom

Voor uitgebreide informatie en aanvullend advies nodigen wij u graag uit in onze showroom in Amsterdam.
Uiteraard komen wij ook op afspraak bij u langs op locatie. Voor meer informatie, bekijk onze openingstijden of neem contact met ons op.

Showroom The Liquid Collection