De prijs van een gietvloer

Voor een gietvloer kan geen standaard prijs worden berekend. Een offerte wordt bij ons altijd op maat gemaakt omdat elk huis of project en elke klant verschillende wensen en de aandacht vraagt die het nodig heeft, wij denken altijd vrijblijvend met u mee

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factoren zijn:

Het aantal vierkante meters

De staat van de ondergrond

Type materiaal, vloer- of wand afwerking
Afstand

De fases waarin de vloer gemaakt dient te worden gemaakt

Eventuele extra wensen zoals afwerkingen, meerdere kleuren, anti slip laag

Zodra wij bovenstaande wensen in kaart hebben gebracht kunnen wij een concrete offerte voor u maken.

Een gietvloer is al vanaf  € 61 per m2 verkrijgbaar

Neem gerust contact met ons op, wij zijn altijd bereid om met u mee te denken in mogelijkheden van toepassingen, keuzes en kleurkeuzes

The Liquid Collection gezamenlijk inkopen

Gezamenlijk inkopen

Zijn er meerdere mensen, bijvoorbeeld uw toekomstige buren ook geïnteresseerd in een gietvloer? Koop dan gezamenlijk uw gietvloer bij ons in.

lees meer

Gietvloer onderhoud

Een gietvloer is zeer gemakkelijk te onderhouden. U kunt de vloer het beste stofzuigen met een zachte borstel, zodat u beschadigingen aan de vloer zoveel als mogelijk voorkomt.

lees meer

The Liquid Collection giervloer kleuren

Gietvloer kleuren

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor een gietvloer, dient vervolgens de kleur gekozen te worden. Dit is voor vele de meest lastige keuze die gemaakt moet worden.

lees meer

Hoe kunt u de prijs van een gietvloer verlagen

Wilt u gezamenlijk een gietvloer kopen, met uw buren tijdens een nieuwbouwproject? Dan is dat zeker mogelijk. Bij een aantal van 50 vierkante meters per woning, des te meer korting wij kunnen geven. Dit kan zeker interessant zijn bij veel animo. Lees hier meer over [gezamenlijk inkopen].

Hoe groter het oppervlak hoe goedkoper de gietvloer wordt per vierkante meter. Wanneer uw budget het toelaat kunt u het beste een zo groot mogelijk oppervlak laten gieten. Het alleen laten gieten van een toiletvloer is relatief duurder dan een totale woonkamer, inclusief hal en toilet.

Vraag een offerte aan!

The Liquid Collection cementbase vloer keuken

Benieuwd naar de prijs van uw gietvloer?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan door het offerteformulier op onze website volledig in te vullen. Binnen enkele uren kunnen wij u een prijsopgave toesturen.
Heeft u nog aanvullende vragen over de gietvloeren van The Liquid Collection? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag in uw oriëntatieproces.