PU gietvloer voor ultiem woongenot

Een PU gietvloer is dé design gietvloer welke in alle RAL en meerdere Sikkens kleuren gemaakt kan worden. De PU gietvloer wordt bij ons gemaakt in zowel een uni kleur als gemengde kleuren.
Door verschillende kleuren met elkaar te mengen krijgt de vloer een betonlook effect, of een natuurlijk patroon. Zo gaat een PU gietvloer wat meer leven. Bij grotere ruimtes zorgt dit vaak voor een wat speelser effect. Bij kleinere ruimtes kan het al snel wat druk ogen en komt één (uni) kleur wat beter tot zijn recht.

The Liquid Collection epoxy gietvloer

Epoxy gietvloer

Door het stevig, harde materiaal van een epoxy gietvloer en zijn brede afwerkingsmogelijkheden is de vloer uitermate geschikt voor verschillende bedrijfsruimtes.

lees meer

Liquid Collection design gietvloer slaapkamer

Betonlook gietvloer

Een industriële betonlook gietvloer geeft uw interieur een unieke warme uitstraling. Verschillende tinten worden gemengd, wat tezamen een betonlook creëert.

lees meer

The Liquid Collection PU gietvloer

Cementbase gietvloer

Een cementbase vloer heeft een robuuste en natuurlijke uitstraling. Daarnaast is deze vloer de meest duurzame gietvloer en hij is UV bestendig.

lees meer

De voordelen van een PU vloer

Een PU vloer, oftewel polyurethaan vloer is een zachte vloer. Dit maakt de vloer zeer geschikt voor particulier gebruik omdat het het wooncomfort ten goede komt. Daarnaast is een PU gietvloer voorzien van:

  • Strakke look:het materiaal geeft de vloer een enorm moderne, strakke, ruimtelijke maar ook rustige uitstraling omdat er geen naden zichtbaar zijn.
  • Gemakkelijk te onderhouden: de vloer is erg goed schoon te houden. Dit maakt dat het een hygiënische, onderhoudsvriendelijk vloer.
  • Vloerverwarming: een PU gietvloer zorgt voor de perfecte combinatie met een vloerverwarming.
  • Geluiddempend: de vloer zorgt voor een geluiddempend effect. Mocht blijken dat dit nog niet voldoende is, dan kan er naderhand nog een extra dempingslaag worden aangebracht.
  • Elastisch: een PU gietvloer is gemaakt van elastisch materiaal. Dit voorkomt dat de vloer snel zal scheuren.
  • Waterdicht: de vloer is geheel vloeistofdicht.
  • Een PU gietvloer is niet volledig krasbestendig. Wanneer u op zoekt ben naar een krasvrije vloer, kunt u beter kiezen voor een [Epoxy gietvloer]. Een epoxy gietvloer is gemaakt van harder materiaal dan een PU gietvloer. Dit maakt een epoxy gietvloer uitermate geschikt als industriële vloer. Een epoxy vloer heeft ook wat meer afwerkingskeuzes. Zoals bijvoorbeeld het verwerken van glitters in een vloer.

PU gietvloer en vele ondervloeren

Door de flexibele samenstelling van een PU gietvloer kan deze aangebracht worden op vele verschillende ondervloeren. Bijvoorbeeld op een betonnen vloer bij een nieuwbouwwoning of een oude bestaande houtenvloer bij een renovatie. Een PU gietvloer zal niet snel scheuren.
Omdat de vloer uit meerdere dunne laagjes bestaat, zal de vloer niet ineens veel hoger worden. Drempels, plinten etc. hoeven daarom vaak niet aangepast te worden.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak

The Liquid Collection PU gietvloer

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een PU gietvloer?

Neem dan gerust contact met ons op. Bent u wellicht geïnteresseerd in een gietvloer en koopt u een huis in een nieuwbouwproject. Dan kunnen wij bij een gezamenlijke inkoop (met uw buren) een scherpe aanbieding neerleggen. Voor meer informatie over klik dan hier.