Zoekt u uw alternatief voor wandtegels, maar wilt u wel een stijlvolle badkamer of keuken?

Dan bieden onze naadloze strakke wanden uitkomst. Naast dat er geen naden zichtbaar zullen zijn, zijn de wanden ook waterdicht. Dé ideale oplossing voor vochtige ruimtes waar vuil en schimmels geen kans krijgen.

Gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden

Waar wandtegels nog weleens lastig zijn om schoon te maken, vooral in de voegen is het bij onze naadloze wanden het fluitje van een cent om er een doekje overheen te halen. Binnen een mum van tijd ziet uw badkamer, keuken (achterwand) of toilet er weer netjes uit.

Beton Ciré

Onze Beton Ciré wandafwerking is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, waar schimmels en kalk geen kans krijgen zich te hechten.

lees meer

The Liquid Collection design gietvloer slaapkamer

Design gietvloeren

Uw vloer zorgt vaak voor de eerste indruk. Een mooie, strakke, stijlvolle vloer geeft een woning of bedrijfspand een eigen identiteit.

lees meer

The Liquid Collection PU gietvloer

Cemengebonden gietvloer

Een cementbase vloer heeft een robuuste en natuurlijke uitstraling aan uw vloer. Daarnaast is deze vloer zeer duurzaam.

lees meer

De voordelen van naadloze, waterdichte wanden

  • Glad en strak:de wanden hebben een strakke uitstraling en zijn volledig glad zonder naden en voegen.
  • Gemakkelijk schoon te houden: door het materiaal hechten er geen schimmels of kalk aan de wanden. Je wanden zien er daardoor altijd uit als nieuw.
  • Vloeistofdicht: door het materiaal zijn de wanden volledig waterdicht. Dit is ideaal voor natte ruimten, maar het kan uiteraard ook in andere ruimten worden gebruikt.
  • Rustige uitstraling: door de structuur en kleuren hebben de wanden, in tegenstelling tot veel wandtegels een rustige uitstraling. Vooral bij kleine ruimtes, zoals op een toilet, kan dit erg prettig zijn.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren: ook voor het materiaal op de wanden geldt hetzelfde als op de vloer, alle kleuren zijn verkrijgbaar. Mocht u twijfelen over een bepaalde kleur, dan kunnen wij grotere monsters leveren zodat u thuis een goed beeld kunt creëren.
  • Kras en slijtvast: net als bij wandtegels kunnen de wanden prima tegen een stootje. Wanneer ruimtes intensief gebruikt worden is dat dus geen probleem.

Beton Ciré wandafwerking

Wij gebruiken voor het afwerken van wanden,Beton Ciré. Beton Ciré is stevig, flexibel materiaal wat functioneel maar ook decoratief ingezet kan worden in ieder woonhuis.
Lees hier meer over Specialstucco.

Vraag een offerte aan

The Liquid Collection naadloze wanden

Twijfelt u nog over wandtegels of een naadloos afgewerkte wand?

Neem dan contact met ons op, wij kunnen u een uitgebreid advies geven over de mogelijkheden van Beton Ciré en het eventuele aanbrengen van naadloze wanden.